top of page
Voor- en bijgerechten


Aardappeldonuts met kersen-frabozen compote en eend


Bapao broodjes met gerookte makreel


Garnalen salade met green goddes inspired dressing

Bietensalade met gerookte feta


Witte aspergesalade met krokante pancetta


Geflambeerde zalm met grapefruit


Geroosterde kikkererwtensalade


Velouté van geroosterde pompoen met truffelolie


Nduja mosselen


Sous vide varkenshaas met krokante oesterzwammen


Mini hartige taartjes met zalm en asperges


Asperge ragout


Inktvis gevuld met zwarte knoflook-risotto


Gerookte watermeloen tataki met sojasaus


Krabsalade met garnaal en avocadocrème


Gegrilde inktvis in citroen-chili olie


Asperges met sinaasappelsaus


Tomaten carpaccio met gerookte stracciatella


Asperge met balsamico crème


Mosselen met saffraanbouillon en venkel
bottom of page


