top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★★☆
Bereidingstijd:
± 2 uur
Voor de varkenshaas:
1 varkenshaas (ongeveer 500 gram)
3 eetlepels mirin
3 eetlepels ketjap manis
2 eetlepels sojasaus
1 teentje knoflook, fijngehakt
1 stuk gember (ongeveer 2 cm), geraspt
Peper naar smaak
Voor de krokant gebakken oesterzwammen:
200 gram oesterzwammen, in stukjes gescheurd
2 eetlepels maizena of aardappelzetmeel
Zout en peper naar smaak
Five spice kruiden naar smaak
2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie)
Voor de saus:
120 ml water
80 ml plum saus van Lee Kum Kee
2 eetlepels soja saus
1 eetlepel suiker
1 eetlepel allesbinder of een papje van 1 eetlepel maizena en 1 eetlepel water
Voor de garnering:
2 bosuitjes, in dunne ringetjes gesneden
Optioneel: gefrituurde uitjes

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



