top of page


100 chefs by Gault&millau
Het culinaire event van het jaar Dit weekend ben ik naar 100 Chefs geweest, het culinaire event van Gault&Millau, waar vooraanstaande chefs hun creaties in amuseformaat deelden met het publiek. Gault&Millau. Gault&Millau is een gids voor gastronomie. Ze beoordelen restaurants en chefs op basis van kwaliteit, creativiteit en service. Het was een bijzondere en heerlijke ervaring. Echt leuk om bekende chefs en restaurants te mogen ervaren, maar ook om nieuwe te ontdekken! Als
13 okt
Â


Asperges: Het Witte Goud
De lente is begonnen en het witte goud, zoals ze zo vaak worden genoemd is weer terug! Je herkent ze meteen: de lange, slanke stengels...
20 apr
Â


10 Comfortfood recepten om je door de herfst heen te helpen
De herfst is een seizoen van vallende bladeren, frisse lucht en gezelligheid binnenshuis. Niets past beter bij deze tijd van het jaar dan...
8 okt 2024
Â


Roken in de keuken: Van BBQ tot rookpistool
Roken is een geweldige manier om extra smaak aan je gerechten toe te voegen. Of je nu van de diepe, rokerige smaak van BBQ houdt, de...
13 jun 2024
Â


Van passie voor eten naar een eigen platform – waarom ik dit begon
Het begin van The Foodclub
29 mei 2024
Â


Sous Vide: Makkelijk, Lekker en Altijd perfect Gegaard
Een tijdje geleden ontdekte ik sous vide koken, en ik ben echt enthousiast. Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook niet....
10 mei 2024
Â
bottom of page


