top of page

Nduja mosselen

Zachte, pittige nduja-worst, gekookte mosselen, knoflook, sjalot, zoete cherrytomaten en venkel, gegarneerd met verse peterselie, perfect voor een zomerse avond vol smaak.

Nduja mosselen

Aantal personen:

2-4 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 45 minuten

  • 500 gram gekookte mosselen (schoongemaakt)

  • 100 ml witte wijn

  • 50 gram nduja (zachte pittige worst)

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt

  • 1 sjalot, fijngehakt

  • 100 gram cherrytomaten, gehalveerd

  • 1 kleine venkelknol, in dunne plakjes gesneden

  • Een handvol verse peterselie, fijngehakt

  • Zout en peper naar smaak

  • Brood om te serveren (optioneel)

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page