top of page
Aantal personen:
4-6 personen
Niveau:
★★☆
Bereidingstijd:
± 45 minuten
Voor het garnaalvel:
300 g rauwe grote garnalen, schoongemaakt en zonder darmkanaal
Snufje zout en peper
Voor de krabvulling:
150 g krabvlees (vers of uit blik, goed uitgelekt)
1 el mascarpone
1 tl limoensap
1 tl fijngesneden verse bieslook
Snufje zout en peper
Voor de avocadocrème:
1/2 rijpe avocado
1 el limoensap
1 el crème fraîche
Zout en peper naar smaak
Olijfolie
Knoflookpoeder/kruiden naar smaak
Voor de mayonaise:
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel mierikswortel uit een potje (pas aan naar smaak)
½ theelepel citroensap
Optioneel: forel- of zalm eitjes ter garnering

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



