top of page

Krabsalade met garnaal en avocadocrème

Een quenelle van krabsalade, omhuld met garnaal met avocadocrème en mierikswortel mayonaise.

Krabsalade met garnaal en avocadocrème

Aantal personen:

4-6 personen

Niveau:

★★☆

Bereidingstijd:

± 45 minuten

Voor het garnaalvel:

  • 300 g rauwe grote garnalen, schoongemaakt en zonder darmkanaal

  • Snufje zout en peper


Voor de krabvulling:

  • 150 g krabvlees (vers of uit blik, goed uitgelekt)

  • 1 el mascarpone

  • 1 tl limoensap

  • 1 tl fijngesneden verse bieslook

  • Snufje zout en peper

Voor de avocadocrème:

  • 1/2 rijpe avocado

  • 1 el limoensap

  • 1 el crème fraîche

  • Zout en peper naar smaak

  • Olijfolie

  • Knoflookpoeder/kruiden naar smaak


Voor de mayonaise:

  • 3 eetlepels mayonaise

  • 1 eetlepel mierikswortel uit een potje (pas aan naar smaak)

  • ½ theelepel citroensap

  • Optioneel: forel- of zalm eitjes ter garnering

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page