top of page

Aardappeldonuts met kersen-frabozen compote en eend

Aardappeldonuts met kersen-frabozen compote en eend

Aantal personen:

± 9-12 mini donuts

Niveau:

★★☆

Bereidingstijd:

± 60 minuten

Voor de donuts:

  • 125 g aardappelpuree

  • 75 g bloem

  • ½ ei

  • ½ tl bakpoeder

  • ½ tl zout

  • ½ el maïzena

  • ½ el boter

  • 1 el melk (alleen indien nodig)

  • Olie om te frituren (175–180°C)

Voor de compote:

  • 70 g kersen

  • 30 g frambozen

  • 1 tl honing

  • 1 tl balsamico

  • Heel klein snufje zout en zwarte peper


Topping:

  • Vlees van één boutje confit-de-canard, geplukt

  • Optioneel: krokant bakken in een droge pan

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page