top of page

XO Visstoof

Een lekkere visstoof met XO-saus, krab, en venkel. Het perfecte comfortfood voor de herfst :)

XO Visstoof

Aantal personen:

2 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 45 minuten


  • 2 el XO-saus

  • 1 el crab mince in spice (verkrijgbaar bij de toko)

  • 1 kleine venkelknol, in dunne plakjes

  • 1 kleine ui, fijngesneden

  • 2 teentjes knoflook, gehakt

  • 1 stukje kombu (5×5 cm)

  • 1 el mirin

  • 100 ml sake

  • 500 ml visbouillon of water (ik gebruikte 250 ml visfond met 250 ml water)

  • 1 el sojasaus

  • 1 el miso

  • Eventueel een scheutje sesamolie

Zeevruchten:

  • 150 g witvisfilet (kabeljauw, zeewolf of heek), in stukken

  • 100 g inktvisringen of tentakels

  • 200 g vongole (schelpen, goed gewassen)

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page