top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★★☆
Bereidingstijd:
± 18 uur
Inktvis
250 g inktvis (± 1 klein inktvisje per persoon)
10 g nitraatzout (pekelzout) -> Kun je dit niet vinden gebruik dan 10 gram gewoon zout.*
10 g grof zeezout
5 g suiker
Salade
1 avocado (¼ per persoon)
1 middelgrote tomaat, zonder zaadlijsten (¼ per persoon), fijn gesneden
Dressing
2 tl sojasaus
1 tl sesamolie
½ tl honing
Sap van ¼ limoen
Sap van ¼ citroen
Nitraatzout wordt vaak aangeraden bij koud roken, omdat je dan in de gevarenzone van lage temperaturen werkt. Het helpt de groei van schadelijke bacteriën te remmen en zorgt voor die mooie vaste structuur en lichtroze kleur.

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



