top of page

Risotto met coquilles in Caldareida saus en fuet

Romige risotto, coquilles in een Portugese Caldeirada saus, met spinazie en de crunch van fuet.

Risotto met coquilles in Caldareida saus en fuet

Aantal personen:

4 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 45 minuten

  • 200 g risottorijst

  • 1 blik scallops in Caldeirada saus

  • 1 sjalot, fijngesnipperd

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt

  • 100 ml droge witte wijn

  • 750 ml groentebouillon, warm

  • 150-200 g diepvries spinazie, ontdooid (je kunt ook verse spinazie gebruiken)

  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt

  • 20 g boter

  • Olijfolie

  • 70 g fuet

  • Zout en peper naar smaak

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page