top of page

Ravioli met ricotta, knoflook en truffel

Een eenvoudige, romige vulling van ricotta en mascarpone met een vleugje gepofte knoflook, licht gebakken in truffelolie.

Ravioli met ricotta, knoflook en truffel

Aantal personen:

4 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 1,5 uur

Voor de vulling:

  • 250 g ricotta

  • 100 g mascarpone

  • 1 bol knoflook

  • Zout en peper, naar smaak

  • Een snufje versgeraspte nootmuskaat (optioneel)


Voor het deeg:

  • 400 g bloem (type 00 of gewone bloem)

  • 4 eieren

  • Snufje zout

Voor de afwerking:

  • Truffelolie

  • Parmezaanse kaas, versgeraspt

  • Verse basilicum of salie, voor garnering (optioneel)

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page