top of page
Aantal personen:
500 gram
Niveau:
★★☆
Bereidingstijd:
± 1 uur en 20 minuten (voor alleen de ganache)
Voor het deeg
250 gr patentbloem (of Italiaanse bloem tipo 00)
30 gr fijne suiker
1 tl cacaopoeder
¼ tl kaneelpoeder
¼ tl zout
30 gr boter, op kamertemperatuur
75 ml marsala
1 ei, op kamertemperatuur
Het recept voor het deeg is van Rutger Bakt (https://rutgerbakt.nl/dessert-recepten/cannoli-recept/) Op deze foto heb ik gebruik gemaakt van kant-en-klare cannoli, deze heb ik gekocht bij de Italiaanse groothandel, maar zijn ook makkelijk online te verkrijgen.
Voor de ganache
200 g witte chocolade, fijn gehakt
200 ml slagroom (min. 30% vet)
60 g pompoenpuree (100% puree, niet te nat)
½–1 tl pumpkin spice kruiden
Snufje zout
Optioneel: nootjes, ter garnering.

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



