top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★☆☆
Bereidingstijd:
± 50 minuten
Voor de risotto:
300 g risottorijst (zoals Arborio of Carnaroli)
1 kleine pompoen (bijvoorbeeld butternut), geschild en in blokjes gesneden
1 kleine ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 liter groente- of kippenbouillon
150 ml witte wijn
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
2 eetlepels boter
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Verse tijm (optioneel)
Garnering: pompoenpitten (geroosterd)
Voor de coquilles:
12 grote coquilles (3 per persoon)
1 eetlepel boter
1 eetlepel olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Citroenrasp (optioneel, voor garnering)

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



