top of page

Pasta met pistache pesto en venkelworst

Romige burrata en hartige venkelworst met een frisse pistache pesto, geserveerd over al dente pasta en gegarneerd met knapperige pistachenootjes.

Pasta met pistache pesto en venkelworst

Aantal personen:

4 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 35 minuten

Voor de pesto:

  • 100g gepelde pistachenootjes (geroosterd)

  • 25g verse basilicumbladeren

  • 2 teentjes knoflook

  • 25g verse muntblaadjes

  • 100ml extra vergine olijfolie

  • Sap van 1 citroen

  • Zout en peper naar smaak

Overig:

  • 400g pasta naar keuze (bijv. spaghetti of penne)

  • 300g venkelworst (van vel ontdaan en verkruimeld)

  • 2 bollen burrata

  • Extra pistachenootjes, gehakt (voor garnering)

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page