top of page

Parpadelle met confit de canard

Een simpele maar heerlijke pasta. Met malse eend en truffel. De saus kun je helemaal naar wens aanpassen. Perfect om mee te beginnen als je nog nooit gekonfijte eendenbout hebt geprobeerd!

Parpadelle met confit de canard

Aantal personen:

2 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

25 minuten

  • 1 gekonfijte eendenbout

  • 120–150 g pappardelle

  • 2–3 el Cacio e Pepe con Tartufo (kant-en-klare saus, zie TikTok)

  • 30–50 ml pastawater

  • Zwarte peper naar smaak

  • Ter garnering: peterselie en eventueel wat parmezaan

*Voor de huisgemaakte cacio e pepe met truffel:

  • 50 g pecorino romano, zeer fijn geraspt

  • 30 g parmezaan, fijn geraspt

  • 1–1,5 tl zwarte peper, grof gemalen

  • 1–2 tl truffelpasta of fijne rasp van verse truffel, truffelolie werkt ook.

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page