top of page

Oosterse varkenswangen met pastinaak en quinoa

Boterzachte varkenswangen, romige pastinaak-miso puree en knapperige en spicy quinoa.

Oosterse varkenswangen met pastinaak en quinoa

Aantal personen:

4 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 1 uur en 15 minuten

Voor de varkenswangen:

  • 800 g varkenswangen, schoongemaakt

  • 2 eetlepels plantaardige olie

  • 3 tenen knoflook, fijngehakt

  • 2 cm gember, geraspt

  • 1 sjalot

  • 4 eetlepels hoisinsaus

  • 2 eetlepels sojasaus

  • 1 eetlepel mirin

  • 1 eetlepel bruine suiker of honing

  • 1 eetlepel rijstazijn

  • 200-400 ml kippenbouillon


Voor de pastinaak-miso puree:

  • 500 g pastinaak, geschild en in stukken gesneden

  • 1 eetlepel witte miso

  • 50 ml melk of room

  • 25 g boter

  • Zout en peper naar smaak

Voor de crispy chili oil quinoa:

  • 200 g quinoa

  • 400 ml groentebouillon

  • 2 eetlepels crispy chili oil

  • 1 eetlepel sesamolie

  • Eventueel een scheutje sojasaus

  • Peper en zout naar smaak

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page