top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★☆☆
Bereidingstijd:
± 1 uur en 15 minuten
Voor de varkenswangen:
800 g varkenswangen, schoongemaakt
2 eetlepels plantaardige olie
3 tenen knoflook, fijngehakt
2 cm gember, geraspt
1 sjalot
4 eetlepels hoisinsaus
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel mirin
1 eetlepel bruine suiker of honing
1 eetlepel rijstazijn
200-400 ml kippenbouillon
Voor de pastinaak-miso puree:
500 g pastinaak, geschild en in stukken gesneden
1 eetlepel witte miso
50 ml melk of room
25 g boter
Zout en peper naar smaak
Voor de crispy chili oil quinoa:
200 g quinoa
400 ml groentebouillon
2 eetlepels crispy chili oil
1 eetlepel sesamolie
Eventueel een scheutje sojasaus
Peper en zout naar smaak

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



