top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★☆☆
Bereidingstijd:
± 55 minuten
Voor de mosselen:
1 kg verse mosselen, schoongemaakt
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 sjalot, fijngehakt
100 ml witte wijn
1 laurierblad
1 takje tijm
Voor de saffraanbouillon:
200 ml mosselvocht
1 sjalot, fijngehakt
1/4 theelepel saffraandraadjes
50 ml droge witte wijn
1 eetlepel boter
zout en peper naar smaak
Voor de venkelpuree:
1 grote venkelknol, in blokjes gesneden
1 aardappel, geschild en in blokjes gesneden
100 ml room
1 eetlepel boter
Zout en peper naar smaak
Voor de venkelchips:
1 kleine venkelknol, dun gesneden (liefst met een mandoline)
Zonnebloemolie, om te frituren

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



