top of page

Mini taco’s met taleggio, pancetta en ui

Knapperige taco’s gevuld met zachte Taleggio-crème, afgemaakt met lichtzoete ui en hartige pancetta-crumble. Perfect als amuse of borrelhapje.

Mini taco’s met taleggio, pancetta en ui

Aantal personen:

± 6 stuks

Niveau:

★★☆

Bereidingstijd:

± 45 minuten

Ingrediënten taco's:

  • 75 g tarwebloem (type 00 of patentbloem)

  • 25 g fijne polenta

  • ¼ tl zout

  • 1 el olijfolie

  • 50–55 ml lauwwarm water


Ingrediënten ui:

  • 1/2 ui in kleine blokjes

  • ½ el boter

  • klein scheutje olijfolie

  • snufje zout

  • balsamico-crème, naar smaak

Ingrediënten taleggio-crème:

  • 50 g taleggio (korst verwijderd)

  • 20 g slagroom

  • witte peper, naar smaak


Overig:

  • ±40 g pancetta-blokjes

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page