top of page

Massaman curry samosa's

Hartige massaman curry gevuld in knapperig zelfgemaakt deeg, heerlijke hapjes.

Massaman curry samosa's

Aantal personen:

10-12 samosa's

Niveau:

Gemiddeld

Bereidingstijd:

± 1,5 uur

Voor het samosadeeg:

  • 200 g bloem

  • 1/2 tl zout

  • 2 el olie

  • Water (om te kneden)


Voor de vulling:

  • 1 kipfilet, in blokjes gesneden (Ik kookte mijn kip en plukte hem daarna, maar dit is niet noodzakelijk. Zorg dat je de blokjes fijn snijd zodat ze goed in de samosa passen.)

  • 1 ui, fijngehakt

  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt

  • 2 aardappelen, in kleine blokjes gesneden

  • 1 el massaman currypasta

  • 1 el vissaus

  • 1 el suiker

  • 200 ml kokosmelk

  • Plantaardige olie (om te frituren)

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page