top of page

Gnocchi met gorgonzola

Zachte en luchtige gnocchi, krokant gebakken, in een zachte, pittige, romige saus.

Gnocchi met gorgonzola

Aantal personen:

4 personen

Niveau:

★★☆

Bereidingstijd:

± 1 uur

Gnocchi

  • 250 gram bloem

  • 480 ml water

  • 80 gram boter

  • 4 eieren

  • 4 eetlepels gehakte spinazie (diepvries spinazie kan gebruikt worden)

  • Zout en peper naar smaak

  • Geraspte nootmuskaat naar smaak

  • Geraspte parmezaanse kaas (voor de garnering)

Gorgonzola saus

  • 330 ml melk

  • 25 gram roomboter

  • 25 gram bloem

  • 50-60 gram gorgonzola

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt

  • 1 sjalotje, fijngehakt

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page