top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★☆☆
Bereidingstijd:
± 55 minuten
Voor de roodbaars:
4 roodbaarsfilets
1 aardappel (vastkokend)
1 eetlepel maizena
1 eetlepel gesmolten boter
Peper en zout naar smaak
Voor de saffraansaus:
200 ml visfond
Plukje saffraan
100 ml room
1 sjalot, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
50 ml droge witte wijn
1 eetlepel boter
Peper en zout naar smaak
1 theelepel suiker
Voor het bedje van kiemgroenten:
50 gram zonnebloemkiemgroenten
50 gram radijskkiemgroenten
50 gram broccolikiemgroenten
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel citroensap
Peper en zout naar smaak

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



