top of page

Gebakken roodbaars met saffraan

Gebakken roodbaars met knapperige aardappelschubben, romige saffraansaus op een bedje van zonnebloem-, radijs- en broccoli kiemgroenten.

Gebakken roodbaars met saffraan

Aantal personen:

4 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 55 minuten

Voor de roodbaars:

  • 4 roodbaarsfilets

  • 1 aardappel (vastkokend)

  • 1 eetlepel maizena

  • 1 eetlepel gesmolten boter

  • Peper en zout naar smaak


Voor de saffraansaus:

  • 200 ml visfond

  • Plukje saffraan

  • 100 ml room

  • 1 sjalot, fijngesneden

  • 1 teentje knoflook, fijngehakt

  • 50 ml droge witte wijn

  • 1 eetlepel boter

  • Peper en zout naar smaak

  • 1 theelepel suiker

Voor het bedje van kiemgroenten:

  • 50 gram zonnebloemkiemgroenten

  • 50 gram radijskkiemgroenten

  • 50 gram broccolikiemgroenten

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 theelepel citroensap

  • Peper en zout naar smaak

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page