top of page
Aantal personen:
4 personen
Niveau:
★☆☆
Bereidingstijd:
± 50 minuten
Voor de eendenborst:
4 eendenborstfilets
Zout en peper
Voor de paksoi:
600 g Shanghai paksoi, in stukken
4 teentjes knoflook, fijngehakt
2-4 el crispy chili oil (naar smaak)
2 el plantaardige olie (voor het wokken)
50 g geroosterde pinda's, grof gehakt (voor garnering)
Voor de saus:
200 ml tomatenketchup
1 tl gerookt paprikapoeder
1 el gember (fijngehakt)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
1 el sojasaus
1 el rijstazijn
1 el suiker
2 el rijstwijn
Zout en peper naar smaak
1 tl maïzena gemengd met 2 el water (optioneel, voor een dikkere saus)

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



