top of page

Coquille tartaar met miso, soja en avocado

Tartaar van coquilles, geserveerd met een lichte miso-soja dressing, romige avocado crème en knapperige rijstcrackers.

Coquille tartaar met miso, soja en avocado

Aantal personen:

6 personen

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 30 minuten

  • 6 verse coquilles, schoongemaakt en in kleine blokjes gesneden

  • 1 eetlepel witte miso pasta

  • 1 eetlepel sojasaus

  • 1 theelepel rijstazijn

  • 1 theelepel sesamolie

  • 1/2 theelepel limoenrasp (of naar smaak)

  • 2 shiso blaadjes, fijn gesneden

  • 1/2 avocado, rijp

  • 1 theelepel limoensap

  • 1 bosui, fijngesneden

  • 1 eetlepel olijfolie (of sesamolie voor extra smaak)

  • 1/2 theelepel geroosterd sesamzaad (optioneel, voor garnering)

  • Zout en peper naar smaak


Voor de rijstcrackers:

  • 4-5 rijstvellen

  • Plantaardige olie om in te frituren

  • Zout

Voor de afwerking:

  • Kewpie mayo

  • Foreleitjes

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page