top of page

Confit de canard kroketjes

Romige, knapperige maar ook simpele confit de canard kroketjes met truffel mayonaise.

Confit de canard kroketjes

Aantal personen:

6 kleine kroketjes

Niveau:

★☆☆

Bereidingstijd:

± 1 uur en 25 minuten

Voor de roux

  • 15 g boter

  • 15 g bloem

  • 50 ml melk

  • 25 ml kippen- of eendenbouillon


Voor de vulling

  • 80–100 g confit de canard, geplukt

  • 1 klein sjalotje, fijngesnipperd

  • 1 teentje knoflook

  • Peper en zout (pas op met zout, confit de canard is al zout)

  • Snufje nootmuskaat

  • 1 tl mosterd

  • Fijn gehakte peterselie

Voor het paneren

  • Bloem

  • 1 ei, losgeklopt

  • Panko of paneermeel


Voor het frituren

  • Olie, 170°C

Opmerkingen

Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page