top of page
Aantal personen:
1 liter
Niveau:
★☆☆
Bereidingstijd:
± 12 uur
Voor de risotto:
150 g risottorijst (Carnaroli of Arborio)
1 sjalot, fijngesnipperd
1 teen knoflook, fijngehakt
100 ml droge witte wijn
ca. 700 ml warme (groente- of vis)bouillon
1 el boter
2 el olijfolie
1 gerookte makreelfilet, in stukjes geplukt
1–2 el geraspte bottarga (naar smaak)
Citroenrasp van ½ citroen
Zwarte peper naar smaak
Voor de geroosterde tomaten:
200 g cherrytomaten, gehalveerd
Olijfolie
Zout & peper
Verse tijm (optioneel)
Voor de frisse venkelsalade:
½ venkelknol, dun geschaafd (mandoline)
Sap van ½ citroen
1–2 el olijfolie
Dille naar smaak
Snufje zout

Opmerkingen
Deel je gedachtenPlaats de eerste opmerking.
bottom of page



